Over Beekerhoek

Wat is Beekerhoek?

Stichting Handelscentrum Beekerhoek is een collectief van gevestigde ondernemers die het belangrijk vinden om zich samen te profileren. Dit komt het industrieterrein in zijn geheel, en iedereen die er gevestigd is, ten goede.

De Stichting fungeert als ondernemersvereniging en voert op regelmatige basis gesprekken met Gemeente Beek en vertegenwoordigers van de ondernemersverenigingen Beek Bloeit en Makado.

Fietsen langs Beekerhoek
overleg-beekerhoek.jpg

Waarom Beekerhoek?

De Stichting Handelscentrum Beekerhoek heeft als doel het behartigen van de belangen van de op het industrieterrein gelegen ondernemingen en het activeren van de onderlinge handelsactiviteiten.

In samenwerking met de stichting worden gezamenlijke zaken zoals beveiliging, bewegwijzering, bedrijfshulpverlening of het Keurmerk Veilig Ondernemen gerealiseerd. Ook worden met bedrijven afspraken gemaakt waar u als lid van kunt profiteren. Vanzelfsprekend bent U volledig vrij, van deze aanbiedingen gebruik te maken. 

Voor wie is Beekerhoek?

Ondernemers die gevestigd zijn op of rondom het bedrijventerrein Beekerhoek kunnen lid worden van onze stichting.

De bijdrage voor Stichting Beekerhoek bedraagt €75,00 excl. btw. per jaar. Leden dienen akkoord te gaan met onze Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die u hieronder kunt downloaden.

Man leunend tegen muur

Bestuur Beekerhoek

raymond-hennekens-beekerhoek.jpg
Raymond Hennekens
eric-smeets-beekerhoek.jpg
Eric Smeets
piet-janssen-beekerhoek.jpg
Piet Janssen

(bestuurslid)

stephan-lambij-beekerhoek.jpg
Stephan Lambij

Sfeerimpressie Beekerhoek