Sprankelend Baek

Namens het bestuur van Beek Bloeit wil ik u attenderen op het volgende.
Zo als u weet, is de St. Lucia markt twee jaar geleden voor het eerst niet meer gehouden. Het overgrote aantal aan vaak de zelfde stands met ook vaak kwalitatief minderwaardige waar, heeft steeds minder mensen aangetrokken. 

Wat ooit de bedoeling was  om de markt ten baten van de ondernemers te organiseren is de laatste jaren steeds meet tot ergernis van de ondernemers veranderd. De ondernemers van de Burgemeester Janssenstraat hebben de koppen bij elkaar gestoken en de handen uit de mouwen om in het kader van Belevend Beek een nieuw evenement op te starten, namelijk Sprankelend Baek. En dit wel door en ten baten van de Beekse ondernemers.

Vorig jaar hebben wij in heel korte tijd dit feest georganiseerd, dat tot groot succes geleid heeft. Dit jaar zijn wij al eerder begonnen om de eerste gesprekken te voeren en contacten te leggen. Wij willen namelijk in eerste lijn Beekse bedrijven aan dit evenement laten participeren.

De bedoeling is dan ook om zo veel mogelijk ondernemers in de straat te krijgen, om een marktkraam, een blokhut of een partytent te huren en een activiteit te ontplooien. Het thema van dit jaar is LICHT.

licht.jpg

De CWB heeft kunnen regelen dat de Kunstacademie Maastricht ons de lampions, die door de studenten ontworpen en gemaakt worden om aan het Lampionfestival in Luxemburg , deel te nemen, ons ter beschikking gesteld worden. De bomen en de façaden van de gebouwen in de straat worden ook dit jaar weer sfeervol verlicht er worden ook straat overspannende kerstversieringen bevestigd. Verder worden er oude ambachten gedemonstreerd, komen er acteurs die verhalen vertellen, straattheater en weer attracties voor de kinderen zo als bungee jumping, draaimolen, oud Hollandse spellen en de ondernemers kleden zich weer in Dickens Style.

Wij willen u graag uitnodigen om er over na te denken in welke vorm u met uw bedrijf aan dit evenement deel zou kunnen nemen.

Helmar Hubbes
Burg. Janssenstraat 10a
6191 JC Beek
046 437 71 40
www.DIARTdesign.nl

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste
nieuws van Beekerhoek per email.Keurmerk Veilig ondernemen