Inspiratiesessie social media
en workshops Facebook Marketing
voor Beekse ondernemers

Laat je inspireren om voor jouw winkel, horecazaak of ander bedrijf social media in te zetten om daadwerkelijk meetbaar resultaat te behalen. Dus meer bezoekers, klanten en dus omzet.

Met de slimme en gerichte inzet van social media kun je zelf een groot deel van je (beoogde) doelgroep bereiken vanachter je buro. Tijdens de inspiratiesessie wordt ingegaan op het zakelijk gebruik van de meest effectieve social media kanalen. En vooral hoe je deze social media  zoals facebook en linkedin slim kunt inzetten voor jouw bedrijf. Actuele feiten en cijfers worden afgewisseld met de do's and don'ts in social media vanuit ervaring in vele succesvolle projecten.  Na deze sessie voel je de noodzaak om met social media aan de slag te gaan of je strategie en aanpak aan te passen.

Na de inspiratiesessie bestaat daarom de mogelijkheid deel te nemen aan een serie van workshops die modulair aangeboden worden en met verschillende instapnivo's in kleine werkgroepen zoveel mogelijk gerichte aandacht en informatie voor de ondernemer oplevert. Zodat je concrete handvaten hebt om daarna slim en snel aan de slag te kunnen gaan met social media. U kunt de workshops opeenvolgend bezoeken of instappen vanaf uw instapnivo.

beekerhoek-facebook-img.jpg

De inspiratiesessie en opvolgende workshops worden aangeboden door de Gemeente Beek vanuit de campagne Belevend Beek. Projectmanager Belevend Beek, Maurice de Lange, zal de sessie en workshops geven en tevens slim gebruik maken van de mediakanalen van Belevend Beek ingezet voor de Beekse ondernemers.

Maurice de Lange is projectmanager Belevend Beek en is onder Applaus Marketing Projecten al jarenlang gewaardeerd adviseur en uitvoerend project- en campagnemanager op het gebied van online marketing, social media management en interactief campagne management bij een groot aantal Limburgse ondernemers.

Workshop 1: (her)inrichten zakelijke facebook pagina

Het slim (her)inrichten van uw eigen zakelijke facebook fanpage. U heeft weinig of geen voorkennis van social media.


Workshop 2: slim inzetten van facebook

U heeft al een facebook pagina maar wilt hieruit meer effect halen door het uitbouwen van het aantal volgers en meer interactie en meetbaar resultaat uit uw aanwezigheid op facebook.

Workshop 3: uw eigen facebook campagne

U heeft een actieve facebook pagina maar wilt met slimme campagnes nog meer effect halen met gerichte campagnes met doordachte concepten en de inzet van betaalde promoties op facebook.


Planning:

- inspiratiesessie op donderdag 22 januari 19.00 tot 21.30 uur
- workshop 1 op donderdag  29 januari 19.00 tot 21.30 uur
- workshop 2 op donderdag 5 februari 19.00 tot 21.30 uur
- workshop 3 op donderdag 12 februari 19.00 tot 21.30 uur


Onkostenvergoeding:

De sessies worden gratis verzorgd, echter voor de voorzieningen voor deze avonden vragen we een kleine onkosten vergoeding. Deelname bedraagt voor 4 sessies 20 euro per persoon.


Locatie:

Elsmuseum, Wolfeynde 4c, 6191 EB te Beek
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze workshop, stuur dan een mailtje naar info@beekbloeit.nl


Belangrijk:

Elke deelnemer gebruikt zijn of haar eigen laptop met wifi tijdens de workshop op locatie.


Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste
nieuws van Beekerhoek per email.Keurmerk Veilig ondernemen