20 mei 2014: Slim kansen pakken!

Dat is de SLIMme rode draad tijdens het event op 20 mei. Er wordt op dit moment volop geïnvesteerd in de economie in Zuidoost Nederland in het kader van het programma Brainport 2020. Dit biedt niet alleen voor bedrijven in de topsectoren kansen maar vooral ook voor u als MKB-ondernemer. Bent u zich hier voldoende van bewust?

Slim-Kansen-Pakken.png

Via een aantal inspirerende voorbeelden van collega-ondernemers uit de regio, laten we u heel concreet de kansen en mogelijkheden zien. Tijdens deze inspirerende avond wordt u meegenomen door de Limburg Economic Development- en SLIM-organisatie in de visie voor onze regio rondom Brainport 2020. Hierbij staat het MKB centraal... u dus!

Deze avond draait niet alleen om inspireren. We zijn vooral op zoek naar uw innovatieve ideeën binnen de thema’s die er voor onze regio toe doen. Met deze ideeën gaan we, samen met u, concreet aan de slag. Bent u na deze avond geïnteresseerd nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de zogenaamde ‘versnellingstafels’. Het doel van deze tafels is om ideeën concreet om te zetten in kansrijke business-cases.

Natuurlijk pakt u deze kans voor uw bedrijf en komt u op dinsdag 20 mei naar het SLIMhuis, Poststraat 8 in Sittard. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Een uitgebreid programma ontvangt u op dinsdag 6 mei aanstaande!
 

Gratis toegangsbewijzen bestellen: klik hier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste
nieuws van Beekerhoek per email.Keurmerk Veilig ondernemen