Ondernemershuis Beek

Graag attenderen wij u op ons initiatief van een te starten Ondernemershuis in Beek aan de DSM-straat 1-2 met ruime parkeergelegenheden in de directe omgeving en op loopafstand van winkelcentrum Makado.

(Startende-) ondernemers moeten en willen op de kleintjes letten en proberen hun organisatie zo'lean en mean' mogelijk in te richten. Huisvesting voor een (startende) ondernemer is altijd een hot issue! Waar ga ik zitten? Heb ik voldoende ruimte? Zijn huurfaciliteiten aanwezig? ls een parkeervoorziening voorhanden ... en ga zo maar door.

Heb je wat gevonden dan zit je vaak vast aan langdurige huurcontracten en dat is nu net niet wat je wilt als (startende-) ondernemer. Hier wil je dus ook een optimale flexibiliteit!

Ruimtes zijn bij ons te huur vanaf € 350,- (exclusief BTW) per maand. De looptijd van een huurcontract is flexibel en is per maand opzegbaar. lnternet is aanwezig en eventuele kantoorinrichting ook. Voor uw bezoekers is een ontvangstruimte beschikbaar, alsmede een volledig ingerichte keuken, een toilet en kantine.

zakelijk.jpg

Het Ondernemershuis wordt ingericht op de 1ste verdieping van ons pand aan de DSM-straat 1-2 in Beek. Op de begane grond is ons administratie -en belastingadvieskantoor Finance 4 Business bv gevestigd. Er komt een aparte ingang voor de ondernemers van het ondernemershuis. U bent dus volledig vrij ten aanzien van invulling van werktijden en niet gebonden aan onze kantoortijden.

Als maatschappelijk betrokken ondernemers willen we als administratie- en belastingadvieskantoor een steentje bijdragen aan de laagdrempelige huisvesting voor (startende-) ondernemers.
Tevens kan de ondernemer gebruik maken van ons netwerk van MKB partners zoals subsidiespecialisten, juristen, notarissen, pensioenspecialisten en vezekeringsspecialisten.

Verder zijn we naast Finance 4 Business bv ook bemiddelaar in zakelijke financieringen via Credion. Credion zoekt samen met u naar de oplossing van uw financieringsvraagstukken en ontzorgt u bij die zoektocht door dit traject op te pakken. Kunt u zich bezig houden met ondernemen!

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons initiatief van het Ondernemershuis Beek en wilt u vrijblijvend de locatie bezoeken, neem dan contact op met ons.

Voor meer info verwijzen we naar onze site: www.f4b.nl (rechtsboven op de openingspagina staat een presentatie van het Ondernemershuis Beek).

Kantoor Beek
DSM- straat 1 2, 619.1 NB Beek
Postbus 512, 6190BA Beek
T 046 744 00 44

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste
nieuws van Beekerhoek per email.Keurmerk Veilig ondernemen