Oldtimerliefhebbers

De Marktcommissie Beek wil tijdens de komende Paasveejaarmarkt(en) een evenement organiseren voor liefhebbers van oldtimers. 

De Marktcommissie Beek wil tijdens de komende Paasveejaarmarkt(en) een evenement organiseren voor liefhebbers van oldtimers. Het is de bedoeling dat wij zowel een Concours D’élegance met oldtimers als een toertocht voor oldtimers gaan organiseren. Hieraan kunnen eigenaren en bestuurders van oldtimers in de breedste zin van het woord deelnemen. 

beekerhoek-oldtimer.png

Onder oldtimers verstaan wij auto’s, motoren en bromfietsen  die de leeftijd van 30 jaar of ouder hebben bereikt. De Paasveejaarmarkt te Beek is de uitgelezen mogelijkheid om uw oldtimer te showen aan liefhebbers en geïnteresseerden.

Tijdens het Concours D’élegance zal een rondrit door de kern van Beek worden gemaakt met een defilé op de Mauritslaan. Tijdens het defilé zal een vakkundige presentator uw oldtimer becommentariëren. 

De toertocht (ca.65 km) die in Beek en omstreken wordt gereden, begint en eindigt in Beek.

Voor deelname aan de het Concours D’élegance en/of aan de Toertocht vragen wij een financiële bijdrage van € 10,-- per inschrijving. Tijdens de dag wordt u getrakteerd op een natje en een droogje. U ontvangt ook een unieke herinnering (rally-schild) aan de deelname.

Vertrek, pauze en ontbinding vinden plaats op de Maastrichterlaan te Beek

Om aan de verwachtingen van de vele duizenden jaarmarktbezoekers te voldoen, rekenen wij niet alleen op u, maar wij verzoeken u tevens om uw oldtimervrienden in uw naaste omgeving hiervoor te benaderen en te enthousiasmeren. Immers dan is succes verzekerd. 

Voorlopig beknopt programma:

10.00 – 11.30 uur. Vertrek van de deelnemers aan de Toertocht.
15.00 – 15:30 uur. Defilé en uitreiking herinnering.

Als u geïnteresseerd bent om hieraan deel te nemen neem dan een kijk je op de website www.marktcom-beek.nl
Hier vind u ook het inschrijfformulier dat voor 1 april bij ons binnen moet zijn

Contact:
Ad Laeven
Grootgenhouterstraat 84
6191 NV Beek
06-10847523 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste
nieuws van Beekerhoek per email.Keurmerk Veilig ondernemen