Met Stichtinghandelscentrum Beekerhoek naar Gundelfingen; Zustergemeente van de Gemeente Beek

De jaarlijkse activiteit voor de leden van Beekerhoek heeft enige tijd op zich laten wachten maar dit jaar hebben wij iets zeer speciaals voor u op het programma staan: een bezoek aan onze zustergemeente Gundelfingen.

beekerhoek-Gundelfingen.png

De bus zal deze vrijdag in de ochtend uren vertrekken richting Gundelfingen, een busreis van ongeveer 7 a 8 uur. In de middag zullen we bij Hotel Sonne in Echenbrunn aankomen en inchecken. Kijk op www.hotelgasthof-sonne.de voor meer informatie. Later deze namiddag zal een afvaardiging van de Gemeente Gundelfingen en een afvaardiging van Gundelfingse ondernemers ons welkom heten. Vanaf dat moment zijn wij overgeleverd aan onze gastgevers en het programma dat ze voor ons in petto hebben. Op dit moment staan de volgende onderdelen gepland:

• Ontvangst Gemeente Gundelfingen  in een grote hal van een tuincentrum;

• Ontvangst door ondernemers Gundelfingen; 

• Bezichtiging Gundelfingen, stadswandeling;

• Bezichtiging omgeving Gundelfingen, per bus;

• Een of meerdere bedrijfsbezichtiging;

• Thema avond met mogelijkheid tot een discussie met ondernemers uit Gundelfingen;

• Avondeten met aansluitend de mogelijkheid om onder het genot van een drankje verder
  met elkaar in  contact te komen; 

• Gezamenlijk ontbijt met ondernemers in ons hotel.

De volgorde en programma onderdelen zijn op dit moment nog niet definitief. De Gemeente Gundelfingen zou van ons zo spoedig als mogelijk willen weten met hoeveel personen we deelnemen met de gegevens van de betreffende ondernemers. De Gemeente Gundelfingen zal moeite doen om, afhankelijk van de betreffende Beekse ondernemers, de groep Gundelfingse ondernemers hierop aan te passen zodat de mogelijkheid bestaat met branche genoten van gedachten te wisselen. Het is dus van belang dat we zo snel als mogelijk uw reactie krijgen met hoeveel personen u eventueel wil deelnemen. Maximaal twee personen per bedrijf.

De kosten voor u zullen minimaal zijn: alle kosten in Gundelfingen komen voor rekening van de Gemeente Gundelfingen. De hotelkosten zullen voor rekening komen van Stichting handelscentrum Beekerhoek. Beekerhoek krijgt verder een bijdrage van het Jumelage comité Gundelfingen. Slecht een nader te bepalen kleine bijdrage zal er worden gevraagd van de deelnemers in verband met de kosten van bus en chauffeurs. Deze bijdrage zal in de orde van grote van zo’n €50,00 per persoon bedragen voor het hele weekend. Hier komen wij later op terug.

Ons doel is om een grote bus van ongeveer 45 personen vol te krijgen. Ondernemers uit het Beekse van Beek Bloeit, Makado en ons eigen industrieterrein Beekerhoek zullen hiervoor worden benaderd. Tevens zullen er enkele personen van Gemeente Beek als mede enkele leden van het Jumelage comité Gundelfingen deelnemen.

Onze vraag is dan ook dat, wanneer u interesse heeft om dit mooie weekend mee te maken, u dit zo snel als mogelijk kenbaar maakt via contact@beekerhoek.nl met vermelding van aantal personen.

Inschrijven tm vrijdag 14 maart is mogelijk

Het bestuur van Beekerhoek hoopt op een ruime deelname om de Gemeente Gundelfingen en haar ondernemers, met de diversiteit van het Beekse ondernemers kennis te laten maken.

Stichting Handelscentrum Beekerhoek,

Raymond Hennekens, voorzitter.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste
nieuws van Beekerhoek per email.Keurmerk Veilig ondernemen