Schrijf nu in voor netwerkevent
“Beekse Ondernemer van het Jaar”

Ondernemers uit de gemeente Beek kunnen zich vanaf nu inschrijven voor hét lokale netwerkevent van het jaar, dat plaatsvindt op dinsdag 20 oktober 2015. In navolging van de uitverkochte bijeenkomst van vorig jaar, is er ook dit jaar weer voor een interessant programma gezorgd.

beekerhoek-a-kuipers.jpg

Niemand minder dan astronaut André Kuipers zal een bijzonder inspirerende presentatie geven. Bovendien is er dit jaar een middag-activiteit aan het programma toegevoegd, namelijk de unieke gelegenheid om het European Space Agency (ESA) in Keulen te bezoeken.

Programma en kosten

Het programma ziet er als volgt uit:


14.15 uur: Verzamelen op parkeerplaats Uitgaangscentrum Mondial

14.30 uur: Vertrek per bus naar het ESA te Keulen

16.00 – 17.00 uur: Rondleiding ESA

18.30 uur: Terugkeer in Beek

18.30 – 19.00 uur: Ontvangst uitgaanscentrum Mondial

19.00 – 22.00 uur: Avondprogramma met presentatie André Kuijpers en uitreiking ondernemersprijzen

 
U kunt deelnemen aan het gehele programma, inclusief bezoek aan het ESA, of alleen aan het avondprogramma. Kaarten voor het middag- én dagprogramma met het bezoek aan ESA kosten € 75,- ex. BTW, kaarten voor alleen het avondprogramma kosten € 30,- ex. BTW.

Ondernemersprijzen

Tijdens de netwerkavond in uitgaanscentrum Mondial wordt bekendgemaakt wie zich "Beekse Ondernemer van het Jaar 2015" mag noemen. De volgende ondernemers zijn genomineerd voor de titel "Beekse Ondernemer van het jaar": de zussen Erna, Yvonne, en Lian Beurskens van Beurskens Schoenmode en Wim Seelen van het museum Eyewitness.
Bovendien wordt ook weer een Aanmoedigingsprijs uitgereikt aan de meest veelbelovende startende ondernemer. Hiervoor zijn genomineerd Rob Hermans van Oesterzwammenkweker Zwamburg en Mark en Diana Schoffeleers van café D'n Dobbele Vonck.

Inschrijven

Bent u ondernemer in de gemeente Beek en wilt u dit event niet missen, dan kunt u zich online inschrijven. Dat kan tot 14 oktober a.s. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, vol=vol! U kunt zich inschrijven voor het middag- én avondprogramma of alleen voor de avond.

U KUNT ZICH VIA DEZE PAGINA OP BELEVENDBEEK.NL INSCHRIJVEN.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste
nieuws van Beekerhoek per email.Keurmerk Veilig ondernemen