Beekerhoek als gesprekspartner

Gesprekspartners voor onze ondernemersvereniging zijn in eerste instantie de Gemeente Beek en de andere ondernemersverenigingen binnen Gemeente Beek.

Zeker niet op de laatste plaats met de Gemeente Beek waar een bijzonder open relatie mee wordt onderhouden. Medewerkers van de Gemeente Beek zijn voor het bestuur gemakkelijk benaderbaar. Er wordt snel op zaken gereageerd.


MKB Overleg

Twee keer per jaar is er MKB (Midden en Kleinbedrijf) overleg. Onder voorzitterschap van Burgemeester Krewinkel en Ralph Hendriks (beleidsadviseur Economische Zaken) hebben de vertegenwoordigers van Makado, Beek Bloeit en Beekerhoek overleg over actuele zaken.

Onderwerpen zoals koopzondag, Sinterklaas intocht, St. Lucie, onderhoud en uitstraling en het verkeer worden besproken maar ook andere activiteiten komen ter tafel. Verdergaande onderwerpen waarin de Gemeente als promotor of aanjager activiteiten kan ondersteunen. In andere gevallen kan een gemeente een faciliterende de rol vervullen. De ondernemersverenigingen hebben tijdens dit overleg diverse onderwerpen te bespreken.


Politie

Voor het melden of vermoeden van criminele of verdachte activiteiten (denk hierbij aan inbraak, diefstal, illegaal afval, enz.) altijd melding maken bij de wijkagent.

De wijkagent van Beekerhoek (werkgebied Beek-West en Spaubeek) is dhr. Mario Corstjens. Hij is bereikbaar via het algemeen Politie telefoonnummer 0900 - 8844 of door het invulformulier in te vullen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste
nieuws van Beekerhoek per email.Keurmerk Veilig ondernemen